dinsdag 7 juli 2015

Time for Tea

Dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de nieuwe Sketch bij Noor! & Zo. Daar hebben we maandelijks een Sketch Challenge namelijk. En werken met een sketch is altijd erg leuk.


Ik had nog geen tijd gehad om de nieuwe serie Afternoon Tea van Noor! Design te gebruiken dus mijn handen kriebelden.  Deze heeft namelijk niet alleen leuke mallen maar ook een Paperad en Paper & Pictures blokje.

   6002/0465 Afternoon Tea Theelepel + Vorkje

Dit is leuke besteksetje uit de serie. Ik ze uit kraft gestanst en bewerkt met VersaMagic witte stempel inkt.


En dan het leuke Paper & Pictures blokje met allemaal foto's in dit thema. Ik heb gekozen voor de lekkere cupcake. Daar hou ik wel van!

6011/0070 Paper bloc Paper & Pictures Afternoon Tea

Hier onder zie je de border met kopjes, schotels en theepot. Deze hoort er natuurlijk bij om het af te maken. Ik heb deze uit kraft gestanst en ook een deel uit het designpapier en dit weer op het kraft geplakt voor een beetje variatie.


Hier nog even de Skecth voor de Noor! & Zo challenge. Mocht je het leuk vinden om ook mee te doen!Als je op de afbeelding klikt kom je op de challenge pagina. 

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en tot de volgende keer.
Fijne avond.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
Geen opmerkingen: