donderdag 16 juli 2015

PanPastel Workshop - Noor! & Zo

Laatst kregen we van Vera de vraag of we niet eens een leuke workshop PanPastel kunnen verzorgen bij Noor! & Zo. Natuurlijk kunnen we dat! Dus nadat de datum gepland was ben ik aan de slag gegaan met wat leuke projecten voor deze workshop.


We zijn gestart met technieken labels, 9 labels met allemaal verschillende technieken en toepassingen die je met PanPastel kunt combineren. Je doet er een bindring om en je hebt meteen een waaier die je er weer makkelijk bij pakt als je even niet meer weet hoe het ook al weer zat.


Natuurlijk hebben we ook een label gemaakt met de nieuwe Molotow Grafx want daar was iedereen wel benieuwd naar. 


Na de technieken labels hebben we lekker buiten gelunched. Het was heerlijk dus even gezellig samen buiten eten en kletsen was echt genieten! Daarna weer aan de slag want we gaan nog een label en kaart maken natuurlijk.


De dames gaan druk aan de slag met een Shape Art label van Dutch Doobadoo. Tekenen, knippen en PanPastellen maar. Kies maar eens 3 leuke kleuren uit die mooi bij elkaar passen uit al die kleuren PanPastel...Ze zijn allemaal mooi! :)


Onder het maken natuurlijk veel lol want dat hoort er bij. Echt ontspannen samen aan de gang. Weer een fijn idee als iedereen zo enthousiast is en de projecten en labels in de smaak vallen. Want dat is toch altijd weer even afwachten.


Ook alle bloemen, blaadjes en labels mogen een kleurtje in combinatie met stempel inkt en Versamark. Hier een mask, daar wat pasta. Ook weer diverse technieken in dit label verwerkt.


Dit is het label wat alle dames gemaakt hebben. Iedereen op hun eigen, leuke manier. 


 Als laatste nog een kaart met de zon en de boom er bij van de Noor! Design stempel set Blossom. Even het wolken stencil van Dutch Doobadoo utiproberen voor degene die dat willen en dan zit de leuke dag er helaas al weer op.


Lijkt het jou leuk om ook de workshop PanPastel te volgen dan hebben we nog een workshop gepland staan op zaterdag 26 september van 10 uur t/m 15 uur. 

Zaterdag 26 September - Workshop PanPastel

Als je op het logo klikt kun je meteen een plekje reserveren. Zit de workshop inmiddels vol kun je altijd mailen dan plannen we weer een nieuwe datum joyce.martens@noortje-design.nl.

Bedankt allemaal voor een geweldige dag, het was genieten!

2 opmerkingen:

Cinderella zei

Geweldige creaties zie ik hier
Liefs en Creatiefs
Cinderella
Xx

ricky zei

mooie creaties hebben jullie gemaakt
groetjes