zondag 12 april 2015

Noor! & Zo Workshop Stempeltechnieken 1

Afgelopen zaterdag 4 april was de workshop Stempel Technieken 1. Het was een volle groep van 24 cursisten en wat was het een geweldige dag! 

Natuurlijk willen wij deze dag met jullie delen door een verslag met wat foto's zodat jullie een idee hebben wat je allemaal kan verwachten van een workshop bij Noor! & Zo.


De eerste techniek was de resist techniek. Dit in combinatie met maskers in verschillende modellen en met allerlei stempels van Noor! Design.


Met verschillende kleuren inkt op tafel ging iedereen aan de slag. Er kwamen zoveel leuke combinaties uit. Te leuk om te zien.


Dolle pret zoals je op de foto's kan zien. Want ja toch maar afwachten of dat goed gaat met stempelen. Daar hebben we natuurlijk diverse tips bij gegeven.


Als de kaartjes klaar zijn gaan we er bij doodelen. Dit met de multiliners van Copic. Je kan dit op vele manieren dus leuk om eens rustig uit te proberen.


Wat zijn ze allemaal druk bezig, dat is genieten voor ons! Dan gaan we door naar techniek 2. Dit is stempelen op mica met de Stazon Opaque White. Ideaal en stempelt goed strak.


Het is niet alleen stempelen vandaag maar ook werken met de nieuwste materialen van Noor! Design en Dutch Doobadoo. Zoals de nieuwe Seashore lijn en Paper Art.


Het opleuken van de kaart met touw en schelpen. Er is van alles dus ze kunnen lekker aan de gang.


Paper Art van Dutch Doobadoo is gelaserd paper in de kleur wit o.a. Dit gaan we ook bewerken met daubers en inkt zodat het goed bij de kaart past.


Na het harde werken is het tijd voor de lunch. Heerlijke, luxe broodjes met fruit. Dat hadden de dames wel verdiend!


In de middag gaan we aan de slag met de PanPastel metallic kleuren op zwart cardstock. Iedereen krijgt een pakketje en we gaan weer aan de slag.


De fleshanger word getekend en geknipt en we gaan er bijembossen. Dit was voor vele onbekend dus leuk om eens onder de aandacht te brengen.


 Hier bij gebruiken we transparante Versamark inkt.


Dan het leuke werk kleuren met PanPastel en inka gold er bij.

Hier nog even de voorbeelden van deze dag gemaakt door Joyce. De kaart met mika en de Seashore lijn.De fleshanger met PanPastel bewerkt en de leuke stansen en stempels van Noor! Design. 


Zoals je kunt zien was het een zeer geslaagde dag. Een hele enthousiaste groep vol gezelligheid.

Mocht je ook een workshop stempeltechnieken bij ons willen volgen geef je dan op deze geweldige dag. We gaan werken met dezelfde materialen maar wel met andere kaarten en stempels.Deze dag is gepland op 2 mei. de dag zit al weer redelijk vol dus wil je komen wacht dan niet te lang met opgeven.

WORKSHOPS


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen: