zaterdag 27 december 2014

Noor! & Atc Cards

Ja je ziet het goed bij Noor! zijn we sinds kort verslaafd aan ATC kaartjes maken. Wat is het toch leuk om deze kleine kaartjes te maken en je kan er toch van alles leuks op kwijt.


Het papierblok wat ik gebruikt heb is het nieuwe Spring blok van Noor! wat eind januari uit komt. Daar bij zie je allerlei Noor! stansjes en stempels. Ideaal om te combineren samen, beetje kant er bij en verder heeft het niet veel nodig.


Voor de achterkant heeft Jolanda een vel gemaakt wat je zelf kan uitprinten zodat deze achterop je kaartjes past. Hierop schrijf je de benodigde info en is het helemaal leuk om deze kaartjes te ruilen. Deze zijn helaas niet te ruil omdat we binnerkort iets leuks gaan organiseren maar dat volgt nog. 


Het vel kun je downloaden via de Noor! Design website, klik maar op het logo. Dan kun je ook beginnen met de ATC kaartjes, wees gewaarschuwd...want het is te leuk!


Natuurlijk pakken we het meteen goed aan bij Noor! Design en hebben we ook een ATC Facebook Pagina. Hier kun je met elkaar de ATC kaartjes ruilen maar ook tips en weetjes delen.


Als je het leuk vind word dan zeker lid want in 2015 gaan we dit zeker grootser aanpakken. Door op de afbeelding te klikken kom je bij de groep.

Ik wens jullie nog een hele fijne dag. Wij gaan lekker naar buiten met de slee, genieten van de sneeuw.


Hier vind je de gebruikte artikelen in de Noor! Design webshop:3 opmerkingen:

Gitte zei

Wow beautiful ATC.

Erica ♥ zei


Echt heel erg mooi !

Thea zei

Leuke ATC kaartjes Joyce! Het is inderdaad een uitdaging om van iets kleins ook iets leuks te maken, het is jou prima gelukt.

Fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2015.

Groetjes Thea