woensdag 31 december 2014

ATC Birds

Ik heb een serie van 3 ATC kaartjes gemaakt vandaag. Met het gave papier Shabby Chic van Noor! Design. Ook de vogels zijn van Noor! Design uit de serie Vintage Flourishes.


Een artist trading card (ATC) is een miniatuur kunstwerkje.


A = artist: Dit kun je letterlijk zien als zijnde artiest maar je kunt het ook vertalen naar artistiek
T = trading: Het ruilen dus, deze kaartjes mag je niet verkopen maar alleen weggeven of ruilen 
C = cards: De kaartjes hebben het formaat van de amerikaanse voetbalkaartjes en wel 64 x 89 mm

Je kan echt met alle technieken die er maar zijn op zo’n kaartje aan de slag. Daar zijn geen regels voor. Je kan er op tekenen, schilderen, borduren, 3D knippen, schrijven…wat je maar wilt.
Waarom ATC een leuke hobby is:

Je krijgt lekker veel post, leuk!
Je doet leuke contacten op
Je bent creatief bezig en ziet ook de creaties van anderen


Het is dus de bedoeling dat je deze kaartjes met elkaar ruilt. Hier voor hebben we een Facebook Groep aangemaakt speciaal voor ATC kaartjes met daarop iets van Noor! Design verwerkt. Voor degene die het eerdere bericht niet gezien hebben zal ik de link van de groep nog even plaatsen.


Omdat we binnenkort wat leuks er mee willen organiseren zijn deze nog niet te ruil maar in de Noor! Design ATC groep staan veel leuke kaartjes om te ruilen.


Dus doe gezellig met ons mee met het maken van ATC kaartjes en ruilen. Wees wel gewaarschuwd want het werkt verslavend haha Klik maar op het bovenstaande logo.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2015! En de eerste Noor! Design / Dutch Doobadoo demo zal zijn op 10 januari 2015 bij HobbyHoeve te Hoeven. Ik hoop je dan weer te zien!

Producten zijn onder andere verkrijgbaar bij de Noor! Design Webshop:


1 opmerking:

Tineke Haitsma zei

Beste Joyce, wat is dit ook weer schitterend! Hoop dat wat jullie ook aan het organiseren zijn te volgen is online. Ik woon in Italië en kan dus helaas nooit bij iets leuks aanwezig zijn (swaps /workshops). Prettige dag Tineke Haitsma