woensdag 20 augustus 2014

Winter Wishes

Deze keer een cadeautjes kaart, een erg leuk model om te maken en eens een ander model.
 Diegenen die lid zijn van ons Noor! Design magazine, hebben vast de leuke cadeautjeskaart van Miranda Bouhof gezien. Miranda had speciaal voor ons magazine ook de patronen uitgetekend van deze leuke kaart. Tiets kwam op het idee deze stap voor stap in een tutorial aan jullie te laten zien. Nu kunnen jullie ook dit gave model met ons samen maken.


Ik heb de kaart gemaakt met het Noor! Design paperblok Winter Wishes. Allemaal mooie blauwe en bruine tinten. Het vintage plaatje is van Nellie Snellen en deze is geplakt op een ronde stans van Noor! Design. Ook zie je een label dit is van Dutch Doobadoo. Het zit op een vel met allemaasl kraft tags met winterse / kerst teksten in wit er op gedrukt.


Je ziet op de kaart nog meer mooie stansen van Noor! Design zoals o.a. de ijskristallen en de herten die één dezer dagen bij de bekende hobbywinkels te vinden zijn. Ik vind ze zo schattig en gebruik ze erg graag. Dan natuurlijk nog de kadootjes deze vins je ook bij het patroon van de kaart die je kan downloaden.


Jolanda en Tiets hebben er meteen een leuke Challenge aan verbonden, dus maak ook deze gave kaart en doe mee. Alle verdere info hier over vind je op het Noor! design Blog.

CHALLENGE
(Klik op het logo)

Heel veel succes ermee en een fijne dag gewenst!


(Klik op de foto)

Voor degene die het nog niet gezien hebben ik geef ook een leuke Blogcandy weg! Dus doe zeker mee. Klik op de foto dan kun je meteen zien wat je kunt doen om deze mooi vlinder mal te winnen.



10 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat een prachtige kaart ! heel erg mooi gedaan, en zoveel details, je kijkt je ogen uit ! super hoor, daar ben je vast wel wat uurtjes zoet mee geweest
grtjs,martina
x

jolanda zei

heel erg mooi gedaan

KarinsArtScrap zei

prachtig en super gemaakt Joyce.
Gr Karin

Marie-Louise zei

A really gorgeous card Joyce.

Unknown zei

Super mooi!

Unknown zei

Super mooi!

Hanny zei

Wow, fantastisch! Wat een kunstwerk is het geworden en zoveel mooie details toegevoegd, alles in mooie kleuren.
Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Grietje Jansen zei

Schitterende kaart, een waar kunstwerkje.

Grietje

manon's kaartenhoekje zei

wauwww wat een schitterende kaart is dit joyce....

groetjes manon

Sylvia zei

Wauw!!! Echt prachtig gedaan en wat een werk.

Groetjes Sylvia