woensdag 6 augustus 2014

Bloem voor Jou

Vandaag wil ik jullie deze mdf bloem 6200/0157 laten zien, echt een schatje vind ik het. De bloem is uit de collectie van Noor! Design. Het design papier wat ik gebruikt heb is van Studio Light, heel mooi pastel papier.


Ik heb de vormen uit verschillende kleuren getekend en geknipt. En dan per deel opgeplakt, beginnend met de 2 takjes in het groen.


Onderaan bij het bloempotje heb ik de grasrand geplakt samen met wat takjes. Deze zijn zo leuk om er bij te combineren. Ze passen er erg leuk bij.Op de bloem heb ik wat roosjes geplakt met wat takjes en boven aan een wat grotere vlinder.
Dan nog wat Paper Art vlindertjes van hetzelfde model. Ik heb ze er schuin opgeplakt en alleen op het lijfje wat lijm gedaan zodat ze echt een fladderen. Ik heb ze een kleurtje gegeven met distress inkt en er een plakpareltje op gedaan.


Ik hoop dat jullie de bloem leuk vinden,
Bedankt voor alle leuke reacties en tot de volgende keer.Laser Paper Art - A5 - wit - Butterflies Cutting mal - Vintage Flourishes - Vlinder Cutting mal - Vintage Flourishes - Bloem/bladeren 1 Cutting mal - Vintage Flourishes - Bloem/bladeren 2 Cutting mal - Vintage Flourishes - Rand grasCutting & Embossingmal - Blauwe mal - Vierkant met Franse lelies (4st)

7 opmerkingen:

Natasja's Kaarten zei

Wat een prachtige bloem heb je gemaakt met heel mooi papier!

Groetjes, Natasja

Deborah zei

Oh, dat is een prachtige bloem! Helemaal in mijn favoriete kleurtjes!! :-D

Joke de Wit zei

Ohhh prachtig Joyce.Groetjes Joke

Hanny zei

O Wat is dit leuk gemaakt zeg, prachtige lieve zachte kleurtjes en het is zo lief om te zien, erg mooi.
Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

manon's kaartenhoekje zei

schitterend joyce, en wat een mooi zachte kleuren heellll gaafffff. jammer alleen dat alles zoooo veel geld moet kosten....

groetjes manon

Sylvia zei

Heel mooi gemaakt. Leuk om cadeau te doen voor een meisje op haar kamer.

Groetjes Sylvia

Sylvia zei

Heel mooi gemaakt. Leuk om cadeau te doen voor een meisje op haar kamer.

Groetjes Sylvia