zondag 21 augustus 2016

Win vrijkaartjes voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

 Dit berichtje blijft bovenaan staan, voor nieuwere berichtjes even naar beneden scrollen.

Ik mag  3 x 2 vrijkaarten voor de voorjaarseditie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen verloten onder mijn volgers hier op mijn blog.

 De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Het leukste creatieve uitje van het voorjaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen.


De kaartjes zijn geldig voor:
         Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch op 1, 2 of 3 september 2016


Wat moet je doen?

* Volger zijn of worden van mijn blog.
* Laat hier een leuke reactie achter en vertel met wie je graag naar de beurs zou willen gaan, en natuurlijk naar welke beurs.
* Vul je naam en link in bij Mr. Linky onderaan het bericht.

Wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Eind augustus maak ik bekend wie de kaartjes gewonnen heeft.


Alle verdere informatie over de beurs kun je hier vinden.
De knotsgekkekaartendagen


Een hele fijne dag allemaal!52 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Hallo Joyce,ohh wat zou ik die kaartjes graag winnen om samen met mijn kaart vriendin naar de beurs te gaan.Gr.Joke

martina's kaartjes zei

Ooooooh, vrijkaartjes voor deze super beurs ! wow, ik waag graag m'n kans hoor ! =) volger ben ik al een tijd. De reden waarom ik graag wil winnen, is dat we uit België komen en er hier geen enkele beurs aan kan tippen ! We wijken dus altijd even uit naar over de grens.
Met wie ? Uiteraard met mijn hobbydinnetjes, zoals we onszelf al een tijdje noemen hahahaha !
Bedankt voor deze kans, ben benieuwd wie je winnaar wordt,
grtjs,martina
x

Claudia Rogier zei

Hoi,

Dat laat ik mij geen 2 keer vertellen. De knotsgekke kaarten dagen, sla ik niet over. Zo'n mega toffe beurs. Dat is ons vaste afspraak, samen met mijn vriendin Lisbeth. We gaan elk jaar in het voorjaar en najaar naar de beurs en dan nemen we onze dochters mee. Die komen ook graag mee naar deze fantastische beurs. Dus, ja, volger ben ik al, van je blog, dus ik waag zeker graag mijn kans voor de tickets.

grtjs
Claudia

Claudia Rogier zei

Oh ja, en vergeet ik nog erbij te vertellen dat we altijd naar Den Bosch gaan, lol

grtjs
Claudia

Lisbeth van den heuvel zei

Hoi,

Dat laat ik mij geen 2 keer vertellen. De knotsgekke kaarten dagen, sla ik niet over. Zo'n mega toffe beurs. Dat is ons vaste afspraak, samen met mijn vriendin Claudia. We gaan elk jaar in het voorjaar en najaar naar de beurs In den bosch en dan nemen we onze dochters mee. Die komen ook graag mee naar deze fantastische beurs. Dus, ja, volger ben ik al, van je blog, dus ik waag zeker graag mijn kans voor de tickets.

grtjs
Lisbeth

Anja van rooij zei

Superleuke beurs, graag ga ik met mijn buurvrouw nnar de beurs in den bosch.
gr. anja

MiqueG zei

o Joyce, graag zou ik naar de beurs gaan met mijn vriendin Hennie Zellenrath. Het is nu al 4 jaar geleden dat ik ben geweest en hoop dit jaar echt dit uitstapje (want dat is het, een superleuke dag) te mogen maken. Ik duim! enne....DANK JE VOOR DEZE KANS!

Judy zei

Ik win nooit wat, maar blijf stug proberen :-) Ik zou deze kaarten gráág winnen zodat ik mijn vriendin een dagje nee uit kan nemen, ze heeft het zó verdiend. Groetjes Judy.

Judy zei

Ik win nooit iets, maar ik blijf het stug proberen :-) Ik zou deze vrijkaarten graag winnen zodat ik mijn vriendin een dagje mee uit kan nemen, ze heeft een zware periode achter de rug, en heeft wel een oppepper verdiend. Groetjes Judy

maria huls zei

Ik verheug me al weer op die beurs
Wij gaan altijd met zes vriendinnen dus zou het leuk zijn om te winnen en dan te delen

s vlastuin zei

Wij kijken er alweer naar uit de Crea in de Brabanthallen.Maar een keer de Vrijkaarten winnen zou erg leuk zijn.

Marjolijn, Rotterdam, the Netherlands zei

Altijd leuk om met hobby vriendin naar Den Bosch te gaan en zou natuurlijk super zijn om kaartjes te winnen op die manier weer wat extra om uit te geven aan hobbyspullen die we echt heel hard nodig hebben 😄😄😄

jcmeuwese zei

Ik zou dolgraag de kaartjes willen winnen! Ik weet ook al welke vriendin ik dan mee zou willen nemen, maar ik noem geen naam want dan is de verrassing weg!

Jeannette creations zei

Wat gaaf dat je kaartjes voor de beurs in Den Bosch weggeeft.
Ik zou graag met mijn vriendinnen naar de beurs gaan dus ik zou er graag willen winnen.

groetjes Jeannette

Jantine zei

Wat een leuke actie, Joyce. Tot mijn schrik zag ik dat ik nog geen volger was, hoewel ik wel geregeld op je blog langskom. Nu dan officieel ook volger geworden :-)
Ik loot graag mee voor de kaartjes voor Den Bosch, om samen met knutselvriendin Annelies weer nieuwe inspiratie op te doen. Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik in Den Bosch op de Knotsgekke dagen ben geweest, zou echt weer eens leuk zijn!
Groetjes,
Jantine

Marjolijn van Elsberg zei

Nou zeg, dat zou toch leuk zijn, ik ben al even niet geweest. Te veel geshopt in de winkel en dan kan ik de beurs beter mijden maarrrrr, tegen vrij kaartjes zeg ik geen neen! Ik zou zeker met mijn vriendinnetje Daniëlle gaan. Heerlijk samen hobbyshoppen en wat workshopjes doen? Leuk, leuk,leuk. Kom maar op met die kaartjes hoor.
Tuurlijk in het oergezellige Den Bosch, en dan ook nog een Bosche bol eten uiteraard. ;)

Marjolijn van Elsberg zei

Oh ja, wij gaan op Vrijdag, dan is mijn dinnetje namelijk altijd vrij!

Henny van de Sanden zei

Volger ben ik al ..super actie.....ik waag een kans.....zou leuk zijn om te winnen ga iedere keer met mijn dochter

Ju@nita zei

Hoi Joyce,

Wat ben ik blij dat ik een paar jaar geleden deze beurs ontdekt heb,ik vind dit de allerleukste beurs die er bestaat hier heb je geen last van cupcakes,wol,sieraden etc.Alleen gericht op onze hobby heerlijk om weer samen met Marrie over de beurs te struinen en niet te veel beppen tussendoor,anders halen we 17.00 uur weer niet hahaha!Nou meis waag weer een gokje.
Alvast een fijne vakantie,xxx Nit@

Marcella zei

ooo ik ga met mijn moeder Ans timmermans naar den Bosch op 2 september, ik wil ze dol graag winnen en mijn moeder er mee verrassen
liefs Marcella

Adri van het Hof zei

lijkt mij heerlijk om samen met een vriendin naar de beurs te gaan, ik heb haar ontmoet bij de clubdagen in Den Helder!!!
Groetjes van Adri van het Hof

Gerrina zei

Lijkt me super om ons mam weer een keer mee te nemen :) Zelf verheug ik me twee keer per jaar om ernaar toe te gaan!

Jolanda van Eden zei

Ja ik zou ook graag een kans maken op de vrijkaartjes en wie ik dan meeneem mijn moeder die met haar 84 het nog heerlijk vind om op zo'n beurs rond te wandelen

lieve groetjes

Jolanda van Eden

Elly van der Pluijm zei

Samen met mijn zus een dag naar die gezellige beurs in Den Bosch . Altijd leuk en met vrijkaarten helemaal geweldig .

Groetjes Elly

Yvonne ten Broeke zei

Ja helemaal te gek de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch! Voor ons vanuit Twente best ver weg, maar echt een te gekke dag uit. Ik zou mijn knutselvriendin Sonja willen verrassen met vrijkaartjes, aangezien het al een hele tijd op en af gaat met haar gezondheid. Even een dagje alleen maar oog hebben voor onze grootste hobby: kaarten maken!!!

Renate zei

Ohh met vrijkaartjes zou ik wel heel blij zijn. Dit jaar ga ik samen met mijn moeder, tante en vriendin. Heb vorig mijn moeder en tante al enthousiast gemaakt voor deze beurs. Dit jaar dus mijn vriendin ook. ;)
Groetjes Renate

Janique zei

Gaaaaf! Kaartjes voor een stukje hemel winnen, wie wilt dat nou niet!❤
Met wie ik wil gaan is een moeilijkere vraag.
Mijn schoonzusjes die recent het scrappen en kaarten maken weer heeft opgepakt en wel wat inspiratie wil hebben.
Of een vrienden of collega die beiden al langer scrappen en kaarten maken.
Allemaal super leuk natuurlijk!
Perfecte afsluiting van de laatste vakantieweek.

Lutgart Van den Bergh zei

Lijkt me weer heel leuk om naar die beurs te gaan want ze is geweldig om naar toe te gaan

Elly Pluijm zei

Vrijkaartjes voor de beurs in Den Bosch wat zou dat leuk zijn. Ik ga natuurlijk samen met mijn zus Corry. We maken er dan weer een gezellige zussendag van en genieten van al het moois wat geshowd wordt en natuurlijk wordt er ook altijd wat gekocht.

Caroline Cards zei

Graag loot ik mee voor vrijkaartjes voor de beurs. Ik zou heel blij zijn met de kaartjes zodat ik samen met mijn vriendin naar Den Bosch kan om weer de nieuwste materialen aan te schaffen!
Crealiefs, Caroline

Lilian Sevriens zei

Kaartjes voor de beurs, dat zou erg leuk zijn. Gezellig samen met mijn dochter op stap!

José de Graaf zei

Wowww dat zou ontzettend leuk zijn om te winnen........dan kunnen mijn zus en ik sinds lange tijd nog eens lekker een dagje op de beurs rondstruinen en leuke nieuwe spulletjes scoren en een heleboel ideetjes opdoen zodat we het najaar en de winter weer volop aan de slag kunnen 😉👍

Ellen zei

Nou dan wil ik heel graag een gokje wagen omdat ik graag met mijn moeder en kleindochter van 8 jaar naar het evenement wil gaan om weer te genieten van alle mooie dingen en natuurlijk lekker shoppen om de winter weer door te kunnen komen.
Liefs, Ellen

Kimmie Verhoeven - Smits zei

Super! Ik ga met mijn freubelvriendinnen Marijke en Catinca op 1 september, meteen de eerste dag weer mooie spulletjes inslaan! We kunnen het geld dat we dan niet aan de entree hoeven uit te geven aan nieuwe spulletjes uitgeven! We hebben nog niet genoeg haha. Hoop dat ik deze kaartjes win!😍

Mariëtte zei

Nog nooit geweest, maar staat nunop mijn to do lijstje. Leuk om samen met een stempel vriendinnetje te gaan. En vrijkaarten betekent meer centjes over om op de beurs leuke aankopen te doen.

Henny van de Sanden zei

Leuke actie graag doe ik hier aan mee.
Ga ieder jaar naar de beurs ,zou leuk zijn om te winnen😘😘😘😘

Marcella zei

Hoi Joyce
Natuurlijk zijn wij ook weer van de partij, ik ga met mijn moeder zoals altijd en wil haar wel verrassen met een vrij kaartje
Groetjes marcella van de Kerkhof

creatieve-handen zei

Lijkt mij heel leuk om de kaarten te winnen voor beurs.

petpan zei

Wat leuk dat jij kaarten weg mag geven ik wil graag samen met mijn mannetje naar de beurs toe, en ik heb dus dan maar 1kaartje nodig want mannen mogen gratis had ik begrepen.

Marjolijn, Rotterdam, the Netherlands zei

Superleuk om kaartjes te kunnen winnen, dan zou ik graag met vriendin Yvonne van Hoof naar Den Bosch gaan

Hanny M. zei

Super leuke actie, graag zou ik 2 kaartjes winnen om samen met vriendin gezellig naar de beurs te gaan in Den Bosch.

Glenda de Heide zei

Vrijkaartjes voor de beurs in Den Bosch zou wel heel super gaaf zijn. Ik ga met mijn schoonmoeder en dan hebben we weer meer over om uit te geven.

Johanna Visser zei

Jaaaaaaa dat zouden we helemaal super vinden 😍 Het, ik wil het zo graag hebben, lijstje wordt steeds langer 😊 Ik ga gezellig met mijn vriendin Annette van Aarssen en we gaan er weer een super gezellige dag van maken.

Johanna Visser zei

Oh ja 😊 Vergeten wij gaan altijd naar den bosch

Jitske zei

Ik zou dolgraag een kaartje voor de beurs in Den Bosch winnen, ik heb aan 1 kaartje genoeg, dan zou het andere kaartje naar iemand kunnen die ook graag lekker alleen shopt.

Ria zei

Wil heel graag meeloten voor de kaartjes voor die super gezellige beurs in Den Bosch, wel jammer dat we jou dan niet kunnen begroeten. Las net dat je zelf niet komt.
Groetjes Ria

Mariams Creations Recycle and Create zei

Lijkt me superleuk om met mijn schoonmoeder heen te gaan. Ik ga je volgen en je link op mijn Facebookpagina www.Facebookcom/Mariamscreationsrac plaatsen.

Wil Bijl zei

Ik ben er nog nooit geweest het lijkt mij super leuk om samen met mij dochter gaan. Dan zijn vrijkaarten helemaal super gaaf zijn

Moni Agila zei

Ik kom sowieso, maar als ik kaartjes win kan ik meer uitgeven en ja, wie wil er nu geen extra mal kunnen kopen. Oeps, ik hoop dat ik niet mallen-verslaafd ben. Maar ik doe graag mee.

Hanna 1952 zei

Zou het wel heel leuk vinden, ben nog nooit op een beurs geweest.
Maar ben behept met het kaartvirus en kan er niet genoeg van krijgen haha

Janique zei

Zijn de gelukkige winnaars van de vrijkaartjes al bekend gemaakt?��

Jolara zei

De vrij kaartjes voor de Knotsgekke Kaart & Scrap dagen van mijn blog zijn gewonnen door:

Mariette van Leeuwen
Jitske de Waard-Wingelaar
Wil Bijl

Gefeliciteerd! Willen jullie even een mailtje sturen naar Joyce.martens@noortje-design.nl dan zorg ik dat de kaartjes naar jullie gemaild worden. Fijne avond allemaal ♡