vrijdag 13 mei 2016

Gift Envelope

Hoi Allemaal,

Ik ben weer eens lekker aan de slag gegaan met het designpapier van het blok Budding Spring 6011/0314. Een heerlijk blok met allemaal vrolijke papiertjes. Echt het voorjaars gevoel.


Ik heb als basis een kado envelop van Dutch Doobadoo genomen. 

6011/0314 Paper Bloc Budding Spring

Deze nagetekend en uitgeknipt op cardstock. Daarna ben ik de layout gaan maken met het designpapier.


Alle randen van het designpapier heb ik bewerkt met een paper distresser en inkt. Ik heb hier voor Memento inkt Bamboo leaves gebruikt. Dat maakt het samen een mooi geheel.


Rondom het plaatje heb ik de Postage Stempeltjes van Noor! gestempeld met set 6410/0025. Met dezelfde kleur inkt. Dan is het plaatje niet zo wit, dat vind ik wel mooi,

6410/0025 Sending Messages Postcard accessoires

Aan de linker kant heb ik bloementoef gemaakt. Want een kaart zonder bloemen en vlinders dat kan eigenlijk niet...


Rechts onderin heb ik een tekst stempel uit set 6410/0005 gebruikt. Deze staat bestaat uit allemaal Nederlandse stempels. Voor elke gelegenheid zit er wel wat bij! 


Zoals ik eerder al zei mogen vlinders 6002/0390 ook niet ontbreken en ook de schattige libelle 6003/0036. Ik vind die zo leuk op je kaart er bij staan. Een pareltje er op en klaar.

6003/0036 Vintage Flourishes Libelles (2st)

Heb jij dat ook wel eens dat je met een kaart wilt beginnen maar hoe? Op vrijdag 29 juli geef ik een workshop "Kaart Techieken" bij Noor! & Zo in Waspik. Deze dag gaan we aan de slag met het gebruike van welke keuren papier, stempels, matten en masks. En nog meer toepassingen die je bij het maken van je kaarten kunt toepassen. Wil je ook komen geef je dan.

Afbeeldingsresultaat voor noor zo reserveer hier

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en tot de volgende keer!

1 opmerking:

corryskaart zei

reuze mooi en prachtig van kleur en uitwerking!!
groetjes corry