dinsdag 26 april 2016

Noor! & Zo - ATC / Pocket Letter Workshopdag

Hoe leuk is dat een Pocket Letter maken in combinatie met 2 Creative Lettering ATC's van Nicole Parmentier. Nou daar ben ik lekker mee aan de slag gegaan. Knoeien met inktjes en stempels... Love it!

En het leuke is dat ook JIJ hier mee aan de slag kunt! We organiseren namelijk op zaterdag 11 juni een Grote ATC / Pocket Letter dag. Voor maar 19,95 maak je 4 gave projecten op dit gebied.


Je maakt dus bij Nicole Parmentier 2 ATC kaartjes die je bij mij vervolgens in deze Pocket Letter verwerkt. Samen gaan we witte kaartjes op kleur brengen en er diverse stempels bij gebruiken.


Hier kun je zien hoe we dat stap voor stap gaan doen met daubers en inkt. Ook mogen stansen niet ontbreken om er een mooi geheel van te maken.


 Natuurlijk is er nog meer moois deze dag. Zoals bij Anke van Ommen daar maak je een waterval ATC kaart. En die is me daar gaaf!

Lijkt het je leuk om deze dag ook te deel te nemen geef je dan op via de onderstaande afbeelding.

Afbeeldingsresultaat voor noorenzo reserveer hier

Ik hoop je dan te zien, zoals gewoonlijk maken we er weer een super gave dag van!

Fijne dag allemaal!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

heel mooiiiiiii
Gr Karin

Nicole Parmentier zei

Gaaf gedaan Joyce! Leuk om mijn kaartjes zo verwerkt te zien!!!