zaterdag 26 maart 2016

Winsor & Newton Brushmarkers

Gisteren hebben we een super gezellige dag gehad bij ColArt. Dit is de leverancier van onder andere Winsor & Newton. Winsor & Newton heeft een nieuwe marker uitgebracht namelijk de Brushmarker. Nu mocht ik hier al mee gaan oefenen afgelopen week en ik ben echt fan! 


Deze marker heeft een hele fijne punt waar door je nog makkelijker je kleuren blend. Ook kun je werken met de punt op punt techniek met de blender zodat je met 2 stiften en de blender al een prachtig kleursel krijgt. Het andere voordeel is dat je ook nog later je afdrukje aan kan passen met inkleuren zonder dat het papier vol zit en gaat vlekken. Ik gebruik zelf het Perfect Color papier er bij maar ook DCP is er geschikt voor.


De collectie bestaat nu uit 72 prachtige kleuren. Zoals huid en haar kleuren en mooie opvolgende kleuren. Met de mooie oranje tinten heb ik onderstaande Noor! Design Poppies stempel ingekleurd. De kleuren werken met nummers en in de winkels is ook een folder met kleurenkaart verkrijgbaar.

Voor de Poppies stempel heb ik deze kleuren gebruikt en ik werk zelf graag van donker naar licht:
 O467, O567, O555 en O729


Hier nog een kleine impressie van de geweldige dag bij ColArt samen met de Noor! en Noor! & Zo meiden. Op en top genieten zoals je kunt zien!

   

  

  

    

Ook werken we nog verwend met een TE gekke goodybag! Ton van den Broek onwijs bedankt hier voor en ook voor de gastvrijheid!


Ben je nieuwsgierig naar de marker? Kom dan aanstaande maandag 28 maart naar de demo met deze nieuwe Brushmarkers bij Noor! & Zo, Raadhuisstraat 8 te Waspik. We zijn open van 10 uur t/m 16 uur. Natuurlijk mag je zelf ook even kleuren met de markers als je wilt.


Wie weet tot dan en mocht je vragen hebben over de markers of meer er over willen weten dan kun je altijd lid worden van onze Winsor & Newton Brushmarker groep op Facebook.


Winkeliers kunnen contact opnemen met Jeroen van Kampen van Joy!Crafts, jeroen@joycrafts.nl. De markers kunnen bij Joy!Crafts besteld worden als complete display, sets of les. Hij geeft graag alle benodigde informatie.

Im wens jullie een hele leuke dag en fijne pasen.
1 opmerking:

Doris zei

Wauw super had al foto gezien op Facebook .
Wat zijn jullie weer verwent geweest :)
Groetjes Doris