zondag 8 november 2015

Little Gift

Hallo allemaal,

Ik heb een kadozakje gemaakt van een kraft  zakje. Hierbij kun je ook de Noor! malletjes erg goed combineren zoals je ziet. Ik heb er dan ook verschillende gebruikt en zal ze even stap voor stap aan jullie laten zien.


In het midden zien jullie een doilie met daarop de blauwe stans 6002/0361. Deze schattige bloemvorm heb ik gestanst uit kraft. Bij deze stans zit ook een binnen stukje deze heb ik uit blauw cardstock gestanst en daarop de leuke bloemetjes van een stempel.


Aan de zijkant steken 2 labels 6002/0348 uit. Ik heb hier met bruine memento inkt en witte archival inkt op gestempeld met stempelset 6410/0125. De leuke swirls komen van Vintage Flourish mal 6003/0061. Daar ben ik helemaal verliefd op.


Dan nog de schattige vlaggetjes 6003/0028. Er zitten op deze stans 4 verschillende vlaggetjes die leuk te combineren zijn. Hier op heb ik met stempel 6410/0033. op gestempeld. Er zit een groot en klein alfabet op deze set. Ideaal toch?


Nou dat het kado zakje. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Nu kan ik er iemand mee verrassen.


Dit zakje gaan we maken bij Stempeltechnieken deel 4. Er zit de techniek Ghost Stamping in we gaan werken met de leuke brayers met patronen zoals de schattige hartjes.

Mocht je deel willen nemen dan hebben we een datum gepland staan op 24 november van 10 u t/m 15 u bij Noor! & Zo.


Tot de volgende keer,


3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal mooi ! dat kraft en wit geven toch altijd een feestelijke combo ! mooi gedaan
grtjs,martina
x

Margo zei

Wat een prachtig kado-zakje ! Heel leuk met al die stansjes !
Groetjes
Margo

Margo zei

Wat een prachtig kado-zakje ! Heel leuk met al die stansjes !
Groetjes
Margo