woensdag 26 augustus 2015

Stempel Technieken - Triple Layer Techniek

Stempeltechnieken zijn er verschillende en die kun je natuurlijk erg gaaf combineren met de stempels van Noor! Design. Deze keer wat voorbeelden met de Triple Techniek.


Het is een lagen techniek die je ook goed met PanPastel kunt combineren. PanPastel kun je aanpassen aan de stempinkt die je gebruikt dus zoals je ziet geeft dat een heel mooi effect.


Ik heb bij deze kaart 2 soorten Silhouette stempels gebruikt en 2 kleuren Memento inkt. De tekst aan de zijkant komt van de Blossom stempelset.


Ik heb nog een kaartje met oranje tinten gemaakt. De kleuren memento zijn een oranje en een bruin tint.  Ook bij deze kaart heb ik 2 Silhouette stempels gebruikt. Deze zijn erg geschikt voor dit soort mooie kaarten.


Natuurlijk weer een tekst aan de zijkant maar dan van een andere tekst stempelset. Noor! heeft vele tekst stempels dus ideaal bij elk soort gelegheid van kaart.

Lijkt het je leuk om eens een stempel technieken workshop te volgen? Kijk dan eens in onze agenda want deze geven we regelmatig bij Noor! & Zo.

Afbeeldingsresultaat voor noor en zo workshop agenda

Groetjes en tot snel!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen: