dinsdag 5 mei 2015

Sailing

Vandaag de Card Art Boot van Dutch Doobadoo. Heel toepasselijk want we gaan graag varen en vissen met ons gezin. Als het even mooi weer is gaan de mannen samen om pad en als mama thuis is mag ze natuurlijk ook mee.


Bij de boot passen natuurlijk het Noor! Design Seashore papier en stansen perfect. Dus die heb ik er bij gebruikt. Op het strand verzamelen de jongens elk jaar schelpen en deze zijn dan ook erg leuk bij het bootje te gebruiken. Met de Dutch Doobadoo alleslijm heb ik ze opgeplakt, dat gaat perfect.


De leuke golfjes zijn ook van Noor! van de serie "Under The Sea". Na het embossen van de mal heb ik deze wit gemaakt. Dat breekt een beetje.


De dolfijn is van een vel Paper Art van Dutch Doobadoo. Deze heb ik een kleurtje gegeven met Memento inkt London Fog. Ook alle randen van het dessinpapier heb ik daarmee een kleurtje gegeven.

470.713.509 Card Art Zeilboot

Omdat ik het zo leuk vinden dat jullie altijd reacties achter laten wil ik deze keer het Dutch Doobadoo bootje onder de reacties verloten. Het enige wat je hoeft te doen is volger worden van mijn blog mocht je dat nog niet zijn en een leuke reactie achter laten.

 Ik wens jullie een hele fijne dag en tot snel.
xxx


14 opmerkingen:

anja meilink zei

wat een leuk idee!
Bedankt voor steeds weer mooie voorbeelden en tips en ideeën

anja meilink zei

wat een leuke dingen laat je steeds weer zien. En de uitleg is ook zo prettig.

Jolanda Hovenberg zei

wat een super leuke kaarten maak jij daar kan ik nog een hoop van leren

Margo Lux zei

Zo leuk om te maken. Heb het bootje gemaakt tijdens een workshop en was er meteen "verliefd" op. Heerlijke mal om mee te werken

Danielle Borst zei

Wat is dit een leuke stoere kaart geworden!
Ik vind je uitleg duidelijk en je geeft me ideetjes om zelf eens mee aan de slag te gaan.
Groetjes, Danielle

Brenda zei

Heel erg mooi gemaakt.groetjes

stofje zei

Ik hoop dat ik nu niet 3x gereageerd heb(heb een beetje ruzie met inloggen) maar dit is precies wat ik zoek qua sfeer voor mijn huis. de winter/lentespullen zo'n beetje opgeruimd en nu bezig om mijn hartletterbak in deze sfeer te maken. Echt heel mooi!

Nancy zei

Hey Joyce,

Wat een leuk projectje maakte je... Ben helemaal fan!

Liefs,
Nancy

KarinsArtScrap zei

en mooi bootje Joyce
Gr Karin

Vicky zei

Wat een mooi voorbeeld weer!
Gr. Vicky

Ilona Keller zei

Een heel gaaf bootje Joyce.
En wat een leuk idee om er een bakje van te maken.
Gr. Ilona

Gail zei

My computer isn't showing a Translation button on your blog. I'd love to read this in English! From what I see in the pics, the sailboat shape is from Dutch Doobadoo. I'm going to check them out. ;) This is just wonderful. I adore it. I love love love this card. Hugs, Gail L

Margot zei

Supermooi!

Gabriella Thomas zei

This is wonderful! I love all things nautical living in Florida like we do. Our favorite hobby before I became disabled was climbing and touring lighthouses. We were fortunate enough to see many but once disabled the wheelchair doesn't do steps well. LOL Thank you for sharing.