maandag 23 februari 2015

Noor! & Zo Workshop ATC

Afgelopen vrijdag was het zo ver de eerste workshop dag van Noor! & Zo in Waspik. Samen met Jolanda Bergmans heb ik deze dag verzorgd. We hebben 22 dames enthousiast gemaakt voor ATC kaartjes. (Als ze dat al niet waren)


We hadden 4 verschillende ATC kaartjes voorbereid met diverse technieken zoals werken met embossingpoeder, PanPastel en structuur pasta.


Het eerste kaartje was een ATC met de onderstaande techniek. Het was even puzzelen maar natuurlijk lukte het iedereen. 


Ze werken zo hard dat ze er stil van waren allemaal. Dat is toch wel knap vinden jullie niet. Er voor zorgen dat 22 dames stil zijn.


Het 2e kaartjes was een ATC scrapkaartje met het thema "Under the Sea". Daar heeft Noor! natuurlijk erg leuke artikelen bij dus het papierblok en stempels kwamen er bij te voorschijn.


Onder het genot van een kopje koffie, thee of fris gaan de dames aan de slag. Deze keer 2 voorbeelden als inspiratie en met het pakketje zelf je layout samen stellen. 

  

Wat een mooie resultaten komen er voor bij. Leuk al die verschillende kaartjes met dezelfde artikelen te zien. Allemaal net weer wat anders.


Dan is het tijd voor de lunch. Lekkere broodjes verzorgd door de slager uit Waspik. En dat de slager deze zelf komt brengen zorgt voor blozende wangen. Hij mag vaker langs komen werd al gezegd ;)


Er was ook nog fruit voor na het broodje dus we hebben heerlijk gegeten. 


Na de lunch werd er nog even geshopt in het winkeltje van Noor! & Zo. Toen weer verder met ATC kaartje nummer 3.


Bij ATC kaartje nummer 3 hebben we gewerkt met papier uit het nieuwe scrapblok van Noor! Design. Het eerste 30,5 x 30,5 blok met een gave hout structuur.

Paper bloc - Vintage Wood 30,5 x 30,5 cm

Deze hebben we op het kaartje geplakt en er met versamark een stempel uit de serie "Fashion" op gestempeld. Daarna er zwarte embossingpoeder over gestrooid en verwarmd met de heattool. 


Met de stempelset Typewriter Keys hebben we de teksten "girl" en "diva" gestempeld en uitgeknipt en op het kaartje geplakt met foamblokjes. Degene die wildee koordje er bij, wat doodelen aan de zijkant en weer 2 hele leuke ATC kaartjes af.


Als laatste gaan we lekker aan de slag met de nieuwe silhouette stempels en PanPastel. We maken meerdere kaartjes om eens goed met deze techniek te kunnen werken.

  Clear stamp - Silhouettes - Grass 1 Clear stamp - Silhouettes - Grass 2 Clear stamp - Silhouettes - Grass 3 Clear stamp - Silhouettes - Grass 4   

De techniek met het zonnetje leggen we uit en ook werken met je stempelinkt bij PanPastel.

    

Het was echt een geweldige dag met een een hele leuke groep. Er is veel gemaakt en gelachen.


Iedereen ging met diverse ATC kaartjes naar huis in de aangeschafte ATC mapjes. 


Lijkt het jou ook leuk om een workshop bij Noor! & Zo te komen volgen ?
Misschien is de Workshop Mixed Media Verfpalet iets voor jou op 13 maart.

Vrijdag 13 maart 2015 - Workshop Mixed Media Verfpalet

WORKSHOPS

We hopen je bij één van onze workshops te zien, want er komen er zeker meer!
5 opmerkingen:

Margo zei

Hoi Joyce,
wat supergezellig zeg !
Eg leuk is dat ik reeds de resultaten had zien voorbijkomen dit weekend ! Dat zijn echt heel erg mooie ATC'tjes !
Wat een leuke stempels en prachtig papier ! Staan jullie op de beurs in Den Bosch ? En op Art Specially ?
Liefs
Margo

Gitte zei

Great pictures and beautiful ATC.

MiqueG zei

leuk verslag Joyce....als mensen NU geen zin in een workshop krijgen.....tot snel! groetjes!

Jolara zei

Margo Noor! & Zo staat niet op de beurs maar Corina van Every Lil Thing staat er wel met alles van Noor! Design. Groetjes Joyce

Vera Gieszen zei

Zo'n leuke dag!! Ontzettend naar mijn zin gehad. En leuk om hier een paar van mijn foto's en ATC kaartjes terug te vinden. Tot gauw Joyce en Jolanda!!