vrijdag 31 oktober 2014

Noel

Miranda Bouhof heeft weer een leuk patroon bedacht voor een Challenge bij Noor! Design. Natuurlijk wilde ik deze ook meteen maken, Ik ben echt dol op andere vormen kaarten.


Het is even goed naar de maten kijken en snijden maar dan heb je ook wel een geweldig model. Dus doe gezellig mee, 

 Ik heb het Noor! Design winter Wishes papier blok gebruikt. Dat blijft me toch een geweldig papier blokje en verveeld nooit. 

De stansen die je ziet zijn van natuurlijk van Noor! Design. Onderaan het bericht komen de nummers te staan zodat je duidelijk kan zien welke ik gebruikt heb.


Ik heb van diverse kanten foto's gemaakt zodat je goed kan zien wat er allemaal te zien is en hoe het model in elkaar zit.


Deze kaart neem ik natuurlijk aanstaande zaterdag 1 november ook mee naar Harlekino Hobby in Gulpen. Daar is dan weer een gezellige demodag. Het is daar altijd feest als we komen !


Wil je mee doen met de challenge ? Kijk dan snel op het Noor! Design blog voor het patroon. Doe zeker mee want het is een hele leuke kaart en je maakt oook nog eens kans op leuke prijzen!9 opmerkingen:

bezig bijtje zei

wat een leuke challenge
heel mooi maar zo mooi kan ik het nog niet hoor
succes aan iederen

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart
Gr Karin

Marie-Louise zei

Beautiful card Joyce.

Marie-Anne zei

Wat een mooie kaart.

Marie-Anne

Margo zei

Wat een prachtige kaart Joyce !
Liefs
Margo

jolanda zei

prachtige kaart

Erica ♥ zei


Wat een prachtige kaart ☺

Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Alexandra♥ zei

This card is sooo beautiful Joyce! I just love how you've embellished each and every one of the folds. Noor dies are stunning!

Hugs,
Alexandra

martina's kaartjes zei

een supermooie kaart werd dit !
grtjs,martina
x