zondag 28 september 2014

Noor! Design Challenge Autumn

De eerste challenge was zo'n succes dat we deze maand weer een challenge organiseren. Deze keer is het thema "Herfst". Dus maak een leuk herfst project en gebruik er iets uit de Noor! Design collectie bij en je kunt mee doen!

Autumn / Herfst 


Laatst was er een  Scrap Online bij de Dutch Doobadoo Facebook groep onder leiding van Raffaela Perego. Deze label kaart was het uiteindelijke resultaat. Ik heb de kaart meteen het herfst thema gegeven.


De Paddestoelen rand en losse paddestoel met blad van Noor! Design passen hier natuurlijk perfect bij. En als je deze in 3 lagen maakt is het helemaal een gave mal om te gebruiken.  


Hier zie je dat de label er uit kan. Daar heb ik een tekst op gestempeld. De losse takjes komen van de Blossom stempelset.


Natuurlijk ook het lieve hertje mag niet ontbreken en de mooie bladeren die je met distress inkt kunt beewerken en met wat vouwen krijg je een echt look.


We willen dus graag dit thema en de bovenstaande kleuren van de inspiratiefoto terug zien op je creatie. Zorg ook dat je iets van Noor! Design gebruikt op je kaart, wat het is maakt niet uit.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 29 oktober 2014 door een foto van je creatie inclusief je naam te emailen naar: 
info@noortje-design.nl
(alle inzendingen worden na 29 oktober getoond hier op ons blog)

En natuurlijk is er aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 29 oktober met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:Ik hoop dat je ook mee doet !

4 opmerkingen:

Rikie Lansink zei

Wat een mooie creatie is het geworden, super!

Gr Rikie

KarinsArtScrap zei

mooie kaart Joyce.
Gr Karin

Erica ♥ zei


Hoi Joyce,

Wat een geweldig mooie kaart ☺

Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

jolanda zei

super mooi