zaterdag 26 maart 2016

Winsor & Newton Brushmarkers

Gisteren hebben we een super gezellige dag gehad bij ColArt. Dit is de leverancier van onder andere Winsor & Newton. Winsor & Newton heeft een nieuwe marker uitgebracht namelijk de Brushmarker. Nu mocht ik hier al mee gaan oefenen afgelopen week en ik ben echt fan! 


Deze marker heeft een hele fijne punt waar door je nog makkelijker je kleuren blend. Ook kun je werken met de punt op punt techniek met de blender zodat je met 2 stiften en de blender al een prachtig kleursel krijgt. Het andere voordeel is dat je ook nog later je afdrukje aan kan passen met inkleuren zonder dat het papier vol zit en gaat vlekken. Ik gebruik zelf het Perfect Color papier er bij maar ook DCP is er geschikt voor.


De collectie bestaat nu uit 72 prachtige kleuren. Zoals huid en haar kleuren en mooie opvolgende kleuren. Met de mooie oranje tinten heb ik onderstaande Noor! Design Poppies stempel ingekleurd. De kleuren werken met nummers en in de winkels is ook een folder met kleurenkaart verkrijgbaar.

Voor de Poppies stempel heb ik deze kleuren gebruikt en ik werk zelf graag van donker naar licht:
 O467, O567, O555 en O729


Hier nog een kleine impressie van de geweldige dag bij ColArt samen met de Noor! en Noor! & Zo meiden. Op en top genieten zoals je kunt zien!

   

  

  

    

Ook werken we nog verwend met een TE gekke goodybag! Ton van den Broek onwijs bedankt hier voor en ook voor de gastvrijheid!


Ben je nieuwsgierig naar de marker? Kom dan aanstaande maandag 28 maart naar de demo met deze nieuwe Brushmarkers bij Noor! & Zo, Raadhuisstraat 8 te Waspik. We zijn open van 10 uur t/m 16 uur. Natuurlijk mag je zelf ook even kleuren met de markers als je wilt.


Wie weet tot dan en mocht je vragen hebben over de markers of meer er over willen weten dan kun je altijd lid worden van onze Winsor & Newton Brushmarker groep op Facebook.


Winkeliers kunnen contact opnemen met Jeroen van Kampen van Joy!Crafts, jeroen@joycrafts.nl. De markers kunnen bij Joy!Crafts besteld worden als complete display, sets of les. Hij geeft graag alle benodigde informatie.

Im wens jullie een hele leuke dag en fijne pasen.




dinsdag 15 maart 2016

Dutch Doobadoo Bloghop

Deze staat de Dutch Doobadoo Bloghop in het teken van de zwarte gesso. Want daar kun je veel leuks mee en dat zal het team de komende dagen aan jullie laten zien.

De foto is van mijn lieve ouders. Ze waren  25 jaar getrouwd op de foto en dat was natuurlijk groot feest. Helaas is mijn moeder 13 jaar geleden overleden dus voor mij is dit een hele speciale foto. Het is dan ook erg mooi om deze te verwerken in mijn Mixed Media project.

 

Ik ben begonnen met het puzzelstuk in de gesso te zetten. Ik heb dit met de zwarte gesso van Dutch Doobadoo gedaan.  Dan heb ik er Mask Art van Dutch Doobadoo er op gelegd en er structuurpasta overheen gesmeert. Ik heb voor het Mask Brics gekozen.

870.002.090 Gesso Zwart 250 ml     470.715.002 Mask Art A5 Bricks

Als deze droog is kan je de positie van ale embellishments bepalen. Ik leg eerst alles zoals ik graag wil en maak er dan een foto van. Dan weet ik altijd nog hoe ik het daarna kan plakken. Als alles gedroogd is breng ik de zwarte gesso met een kwast aan over alle embellischments en structuurpasta. Zodat alles echt zwart is.


Ik leg het gedrooge project in een doos en bedenk voor mezelf waar ik welke kleur wil aanbrengen. Ik heb gekozen voor 2 kleuren deze keer. pastel paar en blue. De foto dek ik af en sprayen maar...


Als de inkt wat droog is dan kan het witte papier van de foto en is deze nog mooi zichtbaar.


Ik laat het project in de doos drogen en dan kan ik het om de kast zetten om naar te kijken...


Ik ben erg trot op het resultaat en deze staat te pronken in de kamer.

460.440.002 MDF Art Puzzle

Ik wens jullie heel veel plezier met de bloghop en hier de hoplijst:


dat was het weer voor vandaag. Ik wens jullien allemaal een hele fijne dag en tot snel!

xoxo
Afbeeldingsresultaat voor noor en zo joyce

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)